Visita del Director Assistencial i la Cap d’Atenció Intermèdia del CatSalut a l’obra

El dimarts passat, 14 de març, Ignasi Carrasco, el nou Director Assistencial del Servei Català de la Salut, i Galdina Valls, Cap Operativa de l’Atenció Intermèdia del mateix, van visitar l’obra del nostre hospital en construcció, on esperem traslladar-nos a principis d’octubre.

Segons Reyes Gualda, Directora General del Grup assistencial evangèlic, la visita va ser una oportunitat per conèixer-los amb més profunditat, explicar i presentar el projecte de l’hospital i per crear una relació de confiança. Junt amb el Director Assistencial, el Dr. Alburquerque, van poder escoltar de primera mà que el projecte els agrada, que volen recolzar-lo i que sigui un referent a la zona.

Cada vegada més a prop d’aquesta nova etapa, “un pas endavant cap al benestar de les persones”.