Les obres del nou edifici avancen amb molt bon peu

Encarem la recta final de 2023 avançant per veure fet realitat un dels projectes que més il·lusió ens fa i pel que portem treballant molts anys: el nou edifici del Nou hospital evangèlic al barri de Poblenou, concretament al carrer Ciutat de Granada, 108-110. Com a novetats més recents, la façana està gairebé acabada, només falta col·locar l’imagotip de l’hospital i descobrir la part històrica de les antigues cotxeres restaurada.

Les plantes s’estan començant a muntar, col·locant part del mobiliari. Al soterrani podem veure que la cuina està totalment equipada, els magatzems polits i la vidriera de l’auditori fixada. A més, a les terrasses ja s’han col·locat els parterres per poder-hi plantar els arbres.

En definitiva, queden ben poques coses per acabar del tot. Esperem poder celebrar el trasllat i la inauguració oficial a la primera meitat de 2024.

Mira com avancen les obres a aquest vídeo d’Instagram.