Testimonials

Les vostres paraules encoratgen

Són moltes les persones que ens feu arribar missatges d’agraïment després que d’haver passat un temps amb nosaltres. Per donar veu a la feina i esforç que fan els nostres equips, així com mostra recíproca d’agraïment a qui dedica temps a reconèixer la nostra labor, volem fer públics els vostres missatges d’agraïment (amb la seva deguda autorització).

logo nhe

Un hospital on persones

cuiden de persones

Testimonials

 • Hem estat 20 dies a l’hospital per la meva germana, una persona discapacitada de 71 anys amb falta total de visió i oïda. El tracte ha estat excel·lent per part del personal, metges, infermeria, ajudants, auxiliars… […] Estem molt agraïts per l’ajuda i el tracte rebut.

  Vicenç Guardiola
  Familiar d’una pacient
  Octubre 2023
 • El meu agraïment per la cura i les atencions rebudes durant la meva convalescència al centre. Han estat excepcionals en tot moment. Moltes gràcies.

  Matilde Bronchal
  Pacient
  Octubre 2023
 • “El meu pare ha estat ingressat a aquest hospital durant un mes i una setmana. Lamentablement, ha mort, però tant les infermeres, les auxiliars, i la Dra. Elena, l’han cuidat amb cura, delicadesa i molt d’afecte. Són professionals al 100%, i amb una humanitat i una vocació increïble. Per desgràcia, el que li va passar al meu pare era irreversible, però ho van intentar tot fins a l’últim moment. Tractament mèdic i humà excepcional, no va poder estar a millors mans. La Dra. Elena, un àngel, tant com el meu pare, com amb els seus familiars. Estem tots molt agraïts.”

  Laura Palao
  Familiar d’un pacient
  Febrer 2023
 • “Excepcional servei i tracte. Instal·lacions modestes, però compensades amb escreix per l’equip humà.”

  Anònim
  Febrer 2023
 • “Vull agrair-los l’atenció i el tracte que des del punt de vista professional i humà va rebre la meva familiar durant la seva estada al Nou Hospital Evangèlic per part de tot el personal sanitari: metges i metgesses, infermeres i auxiliars sanitaris. També vull remarcar l’atenció rebuda per part del personal de Consergeria a l’hora de resoldre gestions.”

  Manel Bardavio
  Familiar d’un pacient
  Gener 2023
 • “Des del mateix dia d’ingrés fins a la sortida, el tracte donat a la meva mare i a nosaltres, els seus fills, n’ha estat exemplar. Mostrar el meu sincer agraïment a la Dra. Jiménez, la treballadora social Alicia i a tot el grup d’infermeria que dia a dia han cuidat de la meva mare, fins al punt que diu que no se’n vol anar. Moltes gràcies.”

  José Hernández
  Familiar d’una pacient
  Gener 2023
 • “El motiu d’aquest escrit és el de fer palès el meu agraïment pel tracte rebut durant els dies que he estat ingressat en aquest centre hospitalari. L’atenció rebuda per part del personal de planta, tant dels metges com dels infermers/es, ha estat en tot moment professional però, sobretot, respectuosa i considerada amb la meva situació tant de salut com anímica. És per això que vull deixar constància del meu agraïment amb el personal del centre”

  Robert Labarta
  Pacient
  Setembre 2022
 • “Gràcies per l’atenció rebuda del personal d’infermeria, auxiliars, fisios, metges, personal de neteja i demés. Per la seva bona feina i atenció al malalt”

  Mª Pilar Viu
  Agost 2022